vineri, 7 martie 2008

8 martie 2008



Doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Botoşani,

Cu deosebită preţuire, vă urez ca toate florile primăverii să vă îmbrăţişeze, în semn de dragoste şi apreciere pentru toată munca, înţelegerea şi înţelepciunea de care daţi dovadă în toate momentele vieţii, în care sunt cuprinşi cei dragi Dumneavoastră.
Multă sănătate şi inimă bună în toate !
Cu drag,
Constantin Conţac


5 comentarii:

  1. Contac a sprijint financiar pe foarte multi, formatii de copii si adulti, care au reprezentat judetul in tara si strainatate, mai interesati-va, inainte de a face comentarii rautacioase si n-a strigat in gura mare gesturile facute, un mic exemplu:fetita Ana Maria B. de la concursul TV"vreau sa fiu vedeta", el a ajutat-o si multi altii. Daca si altii, persoane cu functii sau oameni de afaceri ar face macar cate un astfel de gest, atunci nu ar mai avea anonimii astia acri nimic de comentat. Anonimule pe cati ai ajutat, tu? apoi sa vorbesti in dodii

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim domnule Contac pentru urare, va stim un om serios si cu suflet mare, multa sanatate si dvs., nu bagati in seama pe toti pseudointelectualii care va jignesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim frumos pentru urari, iar dumneavoastra va urez o primavara la fel de frumoasa si vesela cu multe succese!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma vad nevoit sa revin cu o observatie.Ati spus unei doamne: ["aici la Consiliu, toata lumea isi face datoria, in conditii de maxima eleganta si responsabilitate publica"].Atunc intrebarea mea este, de ce in holul de la intrarea in CJ se fumeaza?De cate ori intru efectiv mi se taie respiratia din cauza fumului de tigara.Am vazut de atatea ori persoane in varsta care fumeaza in acel hol.Si e pusa si o scrumiera acolo.Pai acel holisor ar trebui sa fie fumoar?!?!?!Fumatul in spatiile publice nu este interzis?De ce nu fumeaza afara macar?E jignitor sa vezi atata nesimtire.Daca nu au pic de bun simt in privinta asta, te intrebi oare cum te-or trata daca e sa ajungi in biroul lor.Unde este eleganta si responsabilitatea publica, d-le Contac?Ce sa mai zic de unii consilieri care te trateaza ca pe un nimic.De parca noi am fi in slujba lor, si nu invers.Ori nu aveti cunostinta de aceste lucruri, ori chiar dvs le incurajati si apoi mintiti cu nerusinare aici pe blog sau in presa.Rusine indiferent de caz!
    Doresc sa luati masuri in aceasta privinta.Ori se abtin sa fumeze, ori sa fumeze afara!!Daca vor sa sa-si faca rau, sa-si faca doar lor, nu si altora!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. d-le contac sunteti cel mai tare de pe youtube!

    RăspundețiȘtergere